חב' ירושלים לשומשום

נבט חיטה

מוצר: נבט חיטה
נבט חיטה הוא הגרעין או "הלב" של
גרגיר החיטה.                           
הוא ידוע כחלק הבריא ביותר של החיטה.
הנבט מורחק בתהליך ההפרדה והניקוי שנעשים
ע"מ להפוך את הקמח ללבן, עם ההפרדה של הנבט
מורחקים גם כל הויטמינים והמינרלים שהוא מכיל.
לנבט החיטה טעם מתקתק עדין.
נבט חיטה עשיר במיוחד בויטמיניםE,B1,B2    
ועשיר מאוד בברזל,אבץ ומגנזיום.
נבט חיטה רגיש לקלקול ועובש.
ניתן למנוע היווצרות עובש ע"י קליה,אך פעולה זו
פוגמת בערכו התזונתי של הנבט,
חברת ירושלים נמנעת מקליה

ערך תזונתי ל- 100 גרם

קלוריות

389

חלבון

29 גר'

פחמימות

 49.5 גר'

שומן

3 גר'

נתרן

5 מ"ג

ברזל

6.5 מ"ג

סידן

8.5 מ"ג

אבץ

12.7 מ"ג

ויטמין E

200 מ"ג


ובוחרת לשמור על האוצרות הבריאותיים הטמונים בו
ע"י שמירה בקרור מיום הפרדתו מהחיטה.
האריזות משווקות לחנויות לפי צריכה שוטפת
ועל כן הוא מגיע לצרכן טרי.

אופן השימוש:
מתאים לפיזור מעל דייסות,יוגורט,גרנולה,
דגני בוקר,סלט.

רכיבים:
100% נבט חיטה ללא תוספות.

אריזה:
300 גרם.
דרונט בניית אתרים